Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.101.105 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36-1-242-1009; +36-30-9495794 | webshop@faxsystem.hu

SzolgáltatásainkA Faxsystem Kft. Hivatalos Canon partnerként értékesít Canon fénymásológépeket, multifunkciós készülékeket, nyomtatókat és szkennereket.

A weboldalon feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a berendezések üzembe helyezését.
Cégünk Canon hivatalos Canon szervízpartner mínősítéssel rendelkezik ezáltal az esetlegesen felmerülő garanciális problémák megoldását is biztosítani tudjuk vásárlóink részére (kivéve i-SENSYS MF készülékek esetén amely berendezéseket a Canon központi garanciális szervize látja el.). Garanciális időszakon túl is vállaljuk a berendezések szervizelését és üzemeltetését.

 

TELJESKÖRŰ ÜZEMELTETÉS

Szervizünk szolgáltatásainak zászlóshajójaként a teljeskörű üzemeltetést  ajánljuk, ahol ügyfeleink kényelmét figyelembe véve teljeskörűen üzemeltetjük a szerződésbe vont berendezéseket. Szolgáltatásunk értelmében minden szerviztevékenységet elvégzünk, ami a készülékek gyártói előírás szerinti üzemképességének fenntartásához, ezáltal a kifogástalan nyomatok létrehozásához szükséges. Szolgáltatásunk tartalmazza továbbá a készülékek teljeskörű kellékanyag-ellátását ( a papír kivételével) és azok szakszerű cseréjét. Folyamatos telefonos elérhetőségünkhelp-desk szolgáltatást biztosít ügyfeleinknek a felmerülő problémák elsődleges kezelésére.

Ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk mindazon meglévő és leendő ügyfelünknek, akik a készülékek javításával, karbantartásával és kellékanyag-ellátásával nem kívánnak foglalkozni. Szolgáltatásunk eredményeként minden nyomat megfelelő minőségben készül el. Ebben az esetben kedves ügyfelünk kizárólag a kinyomtatott oldalak díját fizeti meg (nyomatdíj).

ÁTALÁNYDÍJAS JAVÍTÁS

Az átalánydíjas szolgáltatásunk magában foglalja a készülékek meghibásodása esetén történő gyors, szakszerű javítást, a kiszállás költségét, a szükséges alkatrészek, anyagok beépítését. Szolgáltatásunk értelmében minden szerviztevékenységet elvégzünk, ami a készülékek gyártói előírás szerinti üzemképességének fenntartásához, a kifogástalan nyomatok létrehozásához szükséges. Szolgáltatásunk nem tartalmazza a készülékek kellékanyag-ellátását. Folyamatos telefonos elérhetőségünk help-desk szolgáltatást biztosít ügyfeleinknek a felmerülő problémák elsődleges kezelésére. A szolgáltatás díjaként havonta és készülékenként fix átalánydíjat számlázunk ki, amely a készülék típusokra meghatározott havi maximális nyomatszámig érvényes.

Ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk mindazon meglévő és leendő ügyfelünknek, akik a készülékek javításával, karbantartásával nem kívánnak foglalkozni, ahol a készülékek leterheltsége nem ingadozik jelentősen, illetve a kellékanyag-ellátást maguk kívánják biztosítani. Szolgáltatásunk eredményeként minden nyomat megfelelő minőségben készül el. Meghibásodások esetén, függetlenül azok számától, szerviztechnikusunk gyors kiérkezéssel kezdi meg a hiba kijavítását, változatlan átalánydíj mellett.

Faxsystem