Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36-1-242-1009; +36-30-9495794 | webshop@faxsystem.hu

Akciós Teljeskörű karbantartási szerződés

Eredeti ár: 1 Ft+Áfa (Br. 1 Ft)
Akciós ár: 0 Ft+Áfa (Br. 0 Ft)
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
0001
Rövid leírás:

Tisztelt Leendő Ügyfelünk!

Amennyiben a nálunk vásárolt Canon Multifunkciós berendezésekre teljeskörű karbantartási szerződést köt, annak első 3 havi díját elengedjük!!!

A fenti ajánlat Budapest közigazgatási határain belül érvényes!

A tájékoztatás nem teljeskörű, további információkért és részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Termékleírás

TELJESKÖRŰ ÜZEMELTETÉS
Szervizünk szolgáltatásainak zászlóshajójaként a teljeskörű üzemeltetést ajánljuk, ahol ügyfeleink kényelmét figyelembe véve teljeskörűen üzemeltetjük a szerződésbe vont berendezéseket. Szolgáltatásunk értelmében minden szerviztevékenységet elvégzünk, ami a készülékek gyártói előírás szerinti üzemképességének fenntartásához, ezáltal a kifogástalan nyomatok létrehozásához szükséges. Szolgáltatásunk tartalmazza továbbá a készülékek teljeskörű kellékanyag-ellátását ( a papír kivételével) és azok szakszerű cseréjét. Folyamatos telefonos elérhetőségünk help-desk szolgáltatást biztosít ügyfeleinknek a felmerülő problémák elsődleges kezelésére.

Ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk mindazon meglévő és leendő ügyfelünknek, akik a készülékek javításával, karbantartásával és kellékanyag-ellátásával nem kívánnak foglalkozni. Szolgáltatásunk eredményeként minden nyomat megfelelő minőségben készül el. Ebben az esetben kedves ügyfelünk kizárólag a kinyomtatott oldalak díját fizeti meg (nyomatdíj).

 

A teljeskörű üzemeltetési konstrukció előnyei a felhasználók számára a következőek:

 

  • Pontosan, előre tervezhető a berendezések üzemeltetési költsége. Nem jelentkezik semmilyen váratlan kiadás, mivel a teljeskörű szolgáltatás díja - A4-es nyomatonként meghatározva - tartalmaz minden szerviztevékenységet, javítást, alkatrész- és anyagfelhasználást, karbantartást.
  • Bármilyen hibajelenség esetén, meghatározott időn belül szerviztechnikusunk kiérkezik az üzemeltetési helyre és megkezdi a hiba elhárítását, amely a szerződéses megállapodás értelmében akár 2 órás kiérkezés is lehet.
  • Szervizünk rendszeres megelőző karbantartást végez a készülékeken, amely nagyban hozzájárul a berendezések megbízható működéséhez, az üzemszünetek csökkentéséhez.
  • Telefonos segítségnyújtásunk jelentősen lerövidítheti a hibajelenségből származó üzemszünetet. A technikus kiérkezéséig tett javítási és dokumentum-megóvási lépések kedvezően befolyásolják a tényleges javítás eredményességét, idejét.
  •  Az esetlegesen elhúzódó javítás idejére azonos típusú vagy képességű cseregépet biztosítunk kedves ügyfeleink részére.
Faxsystem